Activitat finalitzada

Un museu ideal

Dissabte, 18 maig, 2024
90 mins
gratuït
familiar

T’agradaria crear el teu propi museu? L’activitat “Un museu ideal” oferix a les famílies l’oportunitat de recrear en 3D la seua pròpia versió del Centre d’Art Hortensia Herrero utilitzant una reproducció retallable. Guiats per un mediador, el grup explora alguns espais del centre i reflexiona sobre la seua relació amb les obres artístiques. Després, es dirigixen a una sala de treball on munten una maqueta inspirada en el CAHH utilitzant làmines retallables i diversos materials.

Cada família decidix quines obres col·locar en la seua maqueta, reflexionen sobre la seua selecció i presenten el seu “museu ideal” al grup. Com a record d’esta experiència, els participants s’emporten les seues creacions.

Informar-te que durant l’activitat es poden prendre imatges (fotografies, vídeos, etc.) que poden difondre’s en xarxes socials, pàgina web, notes de premsa, etc., per a la difusió de les activitats de la fundació. Aquestes imatges seran generals i no és la nostra intenció que apareguen persones reconeixibles. No obstant això, si no vols que la teua imatge aparega publicada, si us plau, informa al fotògraf/càmera i/o a gent de l’organització que no desitges aparéixer i no poses per a fotografies.