EDUCACIÓ

El Centre d’Art Hortensia Herrero oferix un programa dirigit als centres educatius amb visites i tallers adaptats diferents edats.

Podran descobrir el CAHH des de diferents perspectives i gaudir juntament amb els seus companys d’art contemporani en un espai emblemàtic de València.

VISITA DINAMITZADA

Dissenyada per a adaptar-se a diversos nivells educatius, durant la visita es combinen dinàmiques i activitats que estimulen la creativitat, la curiositat i el pensament crític de l’alumnat. Des del joc fins a la performativitat, el videoart i les noves formes de comunicació, cada element s’entrellaçarà per a establir connexions significatives entre les obres de la col·lecció i la realitat contemporània.

1,5 h
dimecres i divendres a les 10h i a les 12h
100€ grup

VISITA-TALLER

Viu una experiència única amb la combinació de la visita al CAHH i, posteriorment, un taller relacionat. Els itineraris i tallers estan planificats amb un enfocament participatiu dirigits a grups escolars d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, que incorpora experiències creatives i pràctiques.

1,5 h
dimecres i divendres a les 10h i a les 12h
100€ grup

VISITA AUTÒNOMA

Esta experiència oferix la possibilitat als docents de visitar el CAHH amb el seu grup d’alumnes personalitzant el contingut del recorregut per a enfocar-se en les competències que consideren més rellevants.

Per a la preparació d’esta visita autònoma, podem facilitar-te alguns recursos didàctics.

1,5 h
DE DIMARTS A DIVENDRES A LES 13:00 h i DIMARTS, DIJOUS I DIVENDRES A LES 15:00 h
Primària gratuït
Secundària i Batxillerat 50€ grup