Activitat finalitzada

Iridescent

Dissabte, 18 maig, 2024
90 mins
gratuït
tots els públics

L’activitat “Iridescent” és una experiència dissenyada per a disfrutar de manera única de diverses obres del Centre d’Art Hortensia Herrero, centrant-se en el caràcter iridescent d’algunes de les peces i la seua relació amb el context de la ciutat. Amb l’ús de diferents materials i altres dinàmiques sensorials, els participants exploren les obres d’artistes com Tomás Saraceno, Jaume Plensa i Olafur Eliasson, entre altres. A través de targetes amb reflexions i pautes, el mediador guia el grup en un recorregut sensorial per les diferents instal·lacions del centre.

Esta activitat busca posar en valor la col·lecció del CAHH i promoure la participació activa del públic en l’experiència artística. Deixa’t sorprendre per una nova percepció del CAHH!

Informar-te que durant l’activitat es poden prendre imatges (fotografies, vídeos, etc.) que poden difondre’s en xarxes socials, pàgina web, notes de premsa, etc., per a la difusió de les activitats de la fundació. Aquestes imatges seran generals i no és la nostra intenció que apareguen persones reconeixibles. No obstant això, si no vols que la teua imatge aparega publicada, si us plau, informa al fotògraf/càmera i/o a gent de l’organització que no desitges aparéixer i no poses per a fotografies.