Política de galetes

Identificació i política de galetes

Este lloc web és propietat d’HORTENSIA HERRERO, FUNDACIÓN DE LA COMUNITAT VALENCIANA, amb domicili al Carrer Mar núm. 29, planta 1a, porta 2 (46003), València, inscrita en el Registre de fundacions de la Comunitat Valenciana amb el núm. 557-V i amb el codi d’identificació fiscal G-98409386.
En el nostre lloc web utilitzem galetes pròpies que ens permeten millorar l’experiència de l’usuari i oferir continguts adaptats als teus interessos gràcies a la personalització del contingut. A més, utilitzem galetes de terceres parts que personalitzen la publicitat de les pàgines que visites amb contingut d’interés per als nostres usuaris.

Informació bàsica de galetes

Què són les galetes?
Les galetes són xicotetes peces d’informació que s’emmagatzemen en el navegador del teu ordinador, tauleta tàctil o telèfon intel·ligent (smartphone) quan visites el nostre lloc web; a través d’estes es facilita i personalitza la navegació pels webs.
Què fan les galetes?
Les galetes són ferramentes utilitzades pels llocs web per a millorar la navegació, per a ajudar els webs a veure quina informació del seu lloc web és més útil o genera un major grau d’interés. En cap cas les galetes identifiquen personalment l’usuari i no suposen cap risc per l’ordinador o dispositiu mòbil. No són virus ni tampoc programari espia. Quan navegues pel nostre lloc web ho fas d’una manera totalment anònima: mai sabrem el teu nom, adreça o telèfon, llevat que tu ens els facilites.
És l’usuari, tu, qui decidix si permet o no l’ús de galetes. En cas de no permetre-les, has de bloquejar-ne l’ús des del navegador (més avant t’indiquem com).
Quant de temps estan actives les galetes en l’ordinador de l’usuari?
Les galetes es dividixen en dos classes:

 • Les galetes de sessió, que expiren quan l’usuari abandona el lloc web o es tanca el navegador.
 • Les galetes permanents, que expiren quan es complix l’objectiu per al qual es van incorporar en el web o quan l’usuari les esborra manualment.

Ús de les galetes en el nostre web

 • Les galetes són xicotets arxius de text que solen estar xifrats, i que el servidor web allotja/grava en l’equip o dispositiu de l’usuari quan accedix al lloc web, de manera que permet al responsable de la galeta llegir la informació emmagatzemada en esta. Quan es torna a visitar el lloc o pàgina web es lligen les galetes per a identificar l’usuari i establir les preferències i configuració de navegació d’eixe usuari.

  Els principals grups de galetes que hi ha són els següents:

  • Galetes tècniques:

  Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació per una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi haja en esta com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so, o compartir continguts a través de xarxes socials.

  • Galetes de personalització:

  Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com, per exemple, la llengua, el tipus de navegador a través del qual accedix al servei, la configuració regional des d’on accedix al servei, etc.

  • Galetes d’anàlisi:

  Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així efectuar el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei oferit. Per a fer-ho, s’analitza la seua navegació en el nostre lloc web amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.

  • Galetes publicitàries:

  Són aquelles que permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, en el seu cas, l’editor haja inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat sobre la base de criteris com el contingut editat o la freqüència en la qual es mostren els anuncis.

  • Galetes de publicitat comportamental:

  Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la manera més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris que hi ha en la pàgina web per a adequar el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o a l’ús que feu del nostre lloc web. Per a fer-ho, podem analitzar els vostres hàbits de navegació en Internet i podem mostrar-vos publicitat relacionada amb el vostre perfil de navegació.

Quines galetes utilitzem en el nostre web?

Pròpies
NomFinalitatDuració
c_cahhRegistra si l’usuari accepta les galetes.6 mesos
De Tercers
NomFinalitatDuracióPropietari
_ga, _gid(1)Galetes utilitzades en el visor de les memòries per Google Analytics.24 mesosgoogle-analytics
GPS(2)Registra una identificació única en dispositius mòbils per a permetre el seguiment segons la ubicació geogràfica per GPS.SessióYoutube
YSC(2)Mesura les reproduccions de vídeos efectuades per l’usuari i registra els esdeveniments de “M’agrada” o “Compartir vídeo”.SessióYoutube
VISITOR_INFO1_LIVE(2)Fa el seguiment dels vídeos visitats que es troben incrustats en el web.6 mesosYoutube
IDE(2)Cookie utilitzada per a la focalització, optimització, presentació d’informes i atribució d’anuncis en línia.12 mesosGoogle doubleclick
SID, NID, HSID, APISID, LOGIN_INFO, SAPISID, YSC(2)Galetes tècniques utilitzades per YouTube.SessióYoutube


(1) 
 Estes galetes faciliten fer un seguiment del lloc web a través de la ferramenta Google Analytics, servei proporcionat per Google que permet obtindre informació dels accessos dels usuaris als llocs web. Un exemple de les dades emmagatzemades per a anàlisis posteriors són: el nombre de vegades que l’usuari ha visitat el lloc web, dates de la primera i l’última visita de l’usuari, duració de les visites, pàgina des de la qual l’usuari ha accedit al lloc web, lloc del món des del qual hi accedix l’usuari, etc. La configuració d’estes galetes està predeterminada pel servei que oferix Google. Podeu consultar la pàgina de privacitat de Google Analytics, http://www.google.com/intl/es/analytics/privacyoverview.html, per a obtindre més informació sobre les galetes que utilitza i com inhabilitar-les (s’ha d’entendre que no som responsables del contingut o la veracitat dels llocs web de tercers).
(2) Galetes de YouTube: Utilitzades en la reproducció de vídeos a través del web. Podeu obtindre més informació sobre les galetes que utilitza i com inhabilitar-les en http://www.google.es/intl/es/policies/technologies/cookies/ (s’ha d’entendre que no som responsables del contingut o la veracitat dels llocs web de tercers).
El nostre lloc web també pot utilitzar les característiques de les xarxes socials (“característiques socials”) proporcionades per terceres empreses i serveis, per a permetre-vos compartir informació a través dels vostres canals. Les característiques socials estaran identificades en el nostre lloc web amb els diferents logotips de les seues respectives empreses.
Quan visiteu el nostre lloc web, amb les característiques socials actives i en cas que decidiu utilitzar-les, tingueu en compte que el vostre navegador establirà una connexió directa amb els servidors de la xarxa social corresponent. Les característiques socials proporcionen a les xarxes socials la informació a la qual heu accedit en el nostre lloc web i, si heu iniciat la sessió en la xarxa social, la vostra visita pot quedar registrada en el vostre compte d’eixe servei. Per exemple, si feu clic en el botó “M’agrada” de Facebook, eixa informació es transmet des del vostre navegador directament a Facebook i s’emmagatzema ací. Fins i tot si no heu iniciat la sessió en la xarxa social, ni feu clic en una funció social, hi ha la possibilitat que una funció social puga transmetre la vostra adreça IP a la xarxa social.

Configuració i desactivació de les galetes

Per norma general els navegadors amb els quals els usuaris naveguen permeten les galetes per defecte. Per a configurar el navegador heu de fer el següent:
Internet Explorer:
1r pas: entreu en el navegador Internet Explorer.
2n pas: feu clic en el botó de ferramentes d’Internet Explorer i, després, en Opcions d’Internet.
3r pas: feu clic en la pestanya Privadesa i, a continuació, ajusteu el control fins al nivell de privadesa que vulgueu.
Últim pas: feu clic en Accepta.
Firefox:
1r pas: entreu en el navegador Firefox
2n pas: feu clic en el botó Firefox (situat en la part superior de la finestra) i seleccioneu Opcions.
3r pas: seleccioneu el panell Privadesa.
4t pas: en Firefox seleccioneu: Utilitza una configuració personalitzada per a l’historial.
5é pas: marqueu l’opció Accepta les galetes per a activar-les, i desmarqueu-la per a desactivar-les.
6é pas: trieu durant quant de temps s’emmagatzemaran les galetes.
Últim pas: feu clic en Accepta.
Google Chrome
1r pas: entreu en el navegador Google Chrome
2n pas: seleccioneu Configuració en el menú de Google Chrome de la barra de ferramentes del navegador.
3r pas: seleccioneu Mostra opcions avançades.
4t pas: en l’apartat Privacitat, seleccioneu el botó Configuració de contingut.
5é pas: en l’apartat galetes l’usuari pot configurar el seu nivell de seguretat.
Safari
1r pas: entreu en el navegador Safari.
2n pas: aneu a Preferències i seleccioneu, en el panell Privadesa, Bloquejar totes les galetes.
3r pas: seleccioneu l’opció que vulgueu.
Opera
1r pas: entra en el navegador Opera
2n pas: accedix a l’apartat Configuració > Opcions > Avançat > Galetes.
3r pas: seleccioneu l’opció que vulgueu.
IPhone
1r pas: aneu a la pantalla d’inici i seleccioneu Configuració > Safari.
2n pas: seleccioneu l’opció que vulgueu.
Android
1r pas: obriu el navegador d’Android, aneu a Menú i accediu a l’opció Ajustos.
2n pas: modifiqueu la configuració en la secció Seguretat i privadesa.
3r pas: reinicieu el navegador perquè els canvis siguen efectius.
Windows Phone
1r pas: obriu el navegador d’Internet Explorer en el telèfon, toqueu en Més i seleccioneu Configuració. També podeu obtindre accés a la configuració d’Internet Explorer a través de Configuració, en la llista d’aplicacions.

Política de galetes
Este lloc web utilitza galetes (conegudes també per la denominació anglesa cookies) perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si hi esteu d’acord, polseu ACCEPTE. Si no ho feu, és possible que el lloc web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, podeu consultar la nostra política de galetes fent clic en l’enllaç.